Forskjell mellom versjoner av «Creative commons»

Fra ewiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: * Creative commons: lisenser som regulerer tilgjengeliggjøring, fremføringer og bearbeidelser av åndsverk – og gjør det mulig for opphavsmannen å gi brukere rettigheter til å bru...)
 
(ryddet opp dead link, added pic)
 
(2 mellomliggende revisjoner av en annen bruker er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
* Creative commons: lisenser som regulerer tilgjengeliggjøring, fremføringer og bearbeidelser av åndsverk – og gjør det mulig for opphavsmannen å gi brukere rettigheter til å bruke et vernet verk eller andre frembringelser uten at det må inngås individuelle avtaler med dem.
+
[[Fil:Creacom.png|miniatyr|'''Creative Commons]]
* [http://www.delrett.no/node/62 Se mer om Creative commons, lisenser, CC-lisensiert innhold til bruk, med mer].
+
[http://www.creativecommons.no/ Creative commons] har lisenser som regulerer tilgjengeliggjøring, fremføringer og bearbeidelser av åndsverk.
 +
Dette gjør det mulig for personer med [[opphavsrett]] å gi brukere rettigheter til å bruke et vernet verk eller andre frembringelser uten at det må inngås individuelle avtaler med dem.
 +
 
 +
 
 +
* [https://delrett.no/ Se mer om Creative commons, lisenser, CC-lisensiert innhold til bruk, med mer].

Nåværende revisjon fra 5. jul. 2018 kl. 20:30

Creative Commons

Creative commons har lisenser som regulerer tilgjengeliggjøring, fremføringer og bearbeidelser av åndsverk. Dette gjør det mulig for personer med opphavsrett å gi brukere rettigheter til å bruke et vernet verk eller andre frembringelser uten at det må inngås individuelle avtaler med dem.