WiseFlow

Fra ewiki
Hopp til: navigasjon, søk
Wiseflow

USN har valgt verktøyet WISEFlow i vår satsning på digital eksamen (klikk på lenka for mer om dette)

Videoer som viser hvordan dette fungerer for studentene:

Vurderingstyper i WISEflow

  • Hjemmeeksamen/innleveringer (FLOWassign): oppgavemodulen i systemet – kan f.eks. brukes ved innleveringer og hjemmeeksamen. Her kan studentene kun levere en PDF som besvarelse, men det kan åpnes for at studenten i tillegg kan levere andre filtyper som ekstramateriale. Oppgavesettet lastes opp som en PDF-fil, og man kan i tillegg laste opp ekstramateriale som f.eks. video, tegninger etc. (Se også video over)
  • Skriftlig skoleeksamen (FLOWlock): dette er en vurderingstype hvor studentene jobber i et låst miljø uten tilgang til hjelpemidler – typis en skriftlig skoleeksamen. Oppgavesettet lastes opp som en PDF-fil. (Se også video over)
  • Hjemmeeksamen/innleveringer (FLOWhandin): som FLOWassign er dette en oppgavemodul, men her kan studentene levere andre typer enn kun PDF, som f.eks. zip-filer, audio- og videofiler, tegninger etc. Oppgavesettet lastes opp som en PDF-fil, og man kan i tillegg laste opp ekstramateriale som f.eks. video, tegninger etc.
  • Flervalgsprøver/ multiple choice (FLOWmulti): dette er multiple choice-modulen i WISEflow. Her kan man velge om studentene skal jobbe i et låst miljø (FLOWlock), eller om de skal ha tilgang til hjelpemidler. Multiple choice-prøven lages av av lærer/sensor direkte i WISEflow.