OmniJoin

Fra ewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Praktisk info.

Ved USN har alle ansatte en personlig OmniJoin-konferanse. OmniJoin er et webkonferanseverktøy som kan benyttes til nettmøter, veiledning og undervisning. De som skal delta må ha tilgang til konferanselenken og passord for å komme inn. Har du ikke brukt OmniJoin tidligere, kan du lese mer om programmet på denne siden, samt se opplæringsfilmer og lese brukerveiledning. Alle ansatte ved USN som trenger tilgang til passord og opplæring skal kontakte Vahid Anari Tafti før de begynner å ta verktøyet i bruk. IT ved USN gir support på tjenesten.

Hva er OmniJoin?

OmniJoin er et høykvalitets webkonferanseverktøy som kan strømme video fra lav weboppløsning til full HD og kan brukes på PC, Mac, nettbrett og smarttelefon.

USN bruker OmniJoin (het før Nefsis) som plattform for den nettbaserte sanntidsundervisningen. Det betyr at lærer og studenter er pålogget og deltar i konferansen samtidig til fastsatte tider. I OmniJoin kan studenter følge forelesninger, seminarer og veiledning i sanntid med både lyd og bilde. De kan da også se læringsressurser (film, dokumenter, bilder osv.) som deles av lærer eller andre studenter. I tillegg kan studenter bl.a. stille spørsmål gjennom OmniJoins chatfunksjon i løpet av undervisningen. Studenter får også tilgang til egne konferanser for kollokvier.

caption

OmniJoin 7.0

Omnijoin ble oppgradert til versjon 7.0 den 11. desember 2015.

OmniJoin 7.0 har nytt utseende (se bilde til høyre) og noe ny funksjonalitet i forhold til tidligere. De som er kjent med OmniJoin fra før vil kjenne seg igjen i OmniJoin 7.0. OmniJoin har fått flere forbedringer, men det oppleves ikke som store forandringer. TESTROM: Vil du teste nye OmniJoin kan dette gjøres i dette testrommet


Tilgang til OmniJoin

Ved USN skjer påloggingen til OmniJoin gjennom passord og lenker som gjøres tilgjengelig i Canvas.
Dessuten finnes en ekstern pålogging på nettadressen: https://webmeeting.usn.no/ Denne kan f.eks. brukes hvis Canvas er nede, men man må da vite id/navn på aktuelt konferanserom.

Videoressurser for OmniJoin 7.0

Klikk på lenkene under og utforsk nye OmniJoin 7.0 - steg for steg!

Andre videoressurser:

Nedlastbare guider for OmniJoin

Hjelp / Support

Test din nettlinje i OmniJoin

Behov for hjelp? Gå til side for support.


Se også:

  • Du finner egne sider om Skype for Business og andre alternativer i kategorien Webkonferanser under.